Via Buro Wilt Online helpen wij ondernemers met een goede responsive website, een webshop of een mobiele applicatie. 

Besteedt u wel voldoende aandacht aan uw site? Opent uw website goed op een smartphone of tablet? Wilt u wel wijzigingen doorvoeren maar heeft u geen zin elke wijziging via uw leverancier door te voeren? Buro Wilt neemt uw zorg uit handen, wij zorgen voor een goede site tegen een zeer betaalbaar tarief. Wij ontwikkelen goede responsive wordpress websites en bieden u een eenvoudig CMS systeem waarop u zelf wijzigingen kunt doorvoeren, ook als u geen specialist bent! Heeft u toch liever dat uw wijzigingen door ons worden doorgevoerd dan is dat uiteraard ook geen probleem. Wij werken met overzichtelijke tarieven. U betaalt éénmalig voor de ontwikkeling van uw nieuwe site en een klein jaarlijks bedrag voor de technische support en hosting. 

 

 

Wilt u als retailer uw verkoop vergroten of wilt u aan de slag als webwinkelier? Buro Wilt ontwikkelt een nieuwe WordPress website met WooCommerce integratie en helpt u op weg met uw online sales. U kunt zelf kiezen hoeveel ondersteuning u nodig heeft. U heeft al een nieuwe webshop vanaf € 850!

Wij ontwikkelen mobiele applicaties voor IOS en Android. Heeft u ook interesse in een App voor uw bedrijf, maak een afspraak of bel om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van standaard bedrijfs-apps, erg bruikbaar voor bijvoorbeeld  Horeca en Makelaardij. Houd onze website in de gaten voor de updates.

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf